Minulle laitettiin toisessa yrityksessä 390 cc, korkeaprofiiliset, pyöreät implantit 5 viikkoa sitten. Tällä hetkellä koko vaikuttaa kovin isolta ja rinnan malli liian pyöreältä etenkin rinnan yläosasta. Mikäli tilanne ei hirveästi muutu muutaman kuukauden kuluessa ja olen edelleen samaa mieltä, voiko implantit vaihtaa pienempiin, esim. n. 300 cc, niin että lopputuloksesta voisi tulla hyvä? Vai venyttääkö suurempi implantti rintaa aina sen verran, että pienemmällä koolla olisi odotettavissa roikkuva tai muuten epäonnistunut lopputulos? Oikean puoleinen rinta on selvästi kovempi, pyöreämpi ja pienempi vasenpaan verrattuna. Rinnan alaosassa tuntuu myös pahkuroita. Mistä tämä johtuu? Voiko kyse olla kapseloitumista jo tässä vaiheessa, kun leikkauksesta vasta 5 viikkoa?

Kyllä implantit voi vaihtaa pienempiin. Tietenkin riippuu lähtötilanteesta, että vaatiiko se kohotusta tai eri mallista implanttia, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman kaunis. Osittain lihaksen alla implantin yläosa ei näytä niin pyöreältä. Kapseloitumisesta ei vielä tässä vaiheessa ole kysymys ja vaikea näkemättä sanoa mistä pahkuroista on kyse. Voit olla Laatukirurgiaan yhteydessä, jos päätät vaihtaa implantit pienempiin. Meillä on paljon kokemusta ja tyytyväisiä asiakkaita rintaimplanttien vaihtoleikkauksista.

Julkaistu kategoriassa Ennen rintatoimenpidettä, Rintatoimenpiteen jälkeen, Usein kysytyt kysymykset rintojen suurennuksesta avainsanoilla , , , , , , , , , , kirjoittanut .

Tietoja silikonirinnat

Miksi valita Laatukirurgian neuvontavastaanotto? - Konsultaatiomme ovat rehellisiä ja laadukkaita. - Konsultaatiomme ovat ilmaisia, eivätkä sido sinua mihinkään. - Aukioloaikamme ovat joustavia, olemme avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. - Konsultaatiossa pääset näkemään runsaasti aitoja ja tuoreita ennen ja jälkeen -kuvia plastiikkakirurgiemme suorittamista leikkauksista. - Käytössämme on runsaasti sovitusproteeseja. Nämä sovitusproteesiohjelmat ovat käytettävissä vain tietyissä yrityksissä, joille Mentor ja Silimed ovat antaneet hyväksynnän ohjelmien käytöstä. Ohjelmiin sisältyvät sovitusliivit ja paidat erikokoisille ihmisille, sekä rintojen mittaukseen ja mittauksen dokumentointiin tarvittavat välineet. Lisäksi ohjelmat sisältävät sovitusproteesit sekä proteesitaulukot, joista löytyy rinnan mittoihin sopivat vaihtoehdot. Sovitusproteesit on suunniteltu jäljittelemään tulevaa lopputulosta. Tavallisia proteeseja sovitettaessa rinnat näyttävät sovituksessa noin 50 g / 50 cc isommilta kuin tuleva lopputulos. Sovitusproteesien avulla pystymme paremmin ja luotettavammin suunnittelemaan tulevaa koon muutosta. Tarjoamme parhaan mahdollisen opastuksen ja suunnittelun ennen leikkausta ja parhaan mahdollisen jälkihoiden leikkauksen jälkeen. Toimenpiteet suunnitellaan huolellisesti potilaan kanssa ennen leikkausta ja ensikäynnillä asiakkaalle varataan runsaasti aikaa. Vastaanotolla käydään läpi mm. jälkihoito ja kerrotaan toimenpiteeseen liittyvistä riskeistä. Olemme myös varautuneet vastaamaan kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ennen leikkausta tehdään tarvittavat laboratoriokokeet ja selvitetään vielä kertaalleen hoidon eri vaiheet. Toimenpideaikataulu laaditaan asiakkaan elämäntilanteen mukaan. Meidän potilaillamme on yleensä elämä järjestyksessä. Heitä on kuitenkin ruvennut vaivaamaan omassa ulkonäössään jokin tietty yksityiskohta, joka voidaan kirurgisesti korjata. Nämä naiset ja miehet ovat rohkaisseet mielensä ja tulleet vastaanotolle. Ongelmaa on sen jälkeen lähestytty yhdessä, heidän näkökulmastaan - ja meidän keinoin. Sairaalassamme tehtävistä toimenpiteistä saatte lisätietoa toimenpide-esitteistä, joita voitte tilata puhelimitse, kotisivuiltamme ja sähköpostitse. Erittäin kokeneet konsulttimme huomioivat jokaisen leikkaukseen haluavan yksilönä, jolla on omat vaatimukset ja omat tarpeet. Ottamalla huomioon jokaisen pienenkin toiveesi, luomme luotettavia, pitkäaikaisia asiakassuhteita. http://www.laatukirurgia.fi/rintojensuurennus.htm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *