Osa suomalaisista kirurgeista kieltää rintojen hieromisen leikkauksen jälkeen, jotta implantit kiinnittyisivät hyvin. Miksi Laatukirurgia ohjeistaa hieromaan rintoja pian leikkauksen jälkeen?

 Initially I like to  move the implants every 2-3 hours, for 2 weeks, then 2-3  times a day for 2 months, then once a day forever, taking about 10 seconds of time that is well invested.

Initially I like to move the implants every 2-3 hours, for 2 weeks, then 2-3 times a day for 2 months, then once a day forever, taking about 10 seconds of time that is well invested.

 

Plastiikkakirurgian alalla kaikilla on omat mieltymyksensä, uskomuksensa, tietonsa ja kokemuksensa, joiden mukaan kukin ohjeistaa potilaitaan. Kapseloitumista (kapselikontraktuura, capsule contracture) tutkitaan paljon ja joidenkin tutkimusten mukaan, proteesien liikuttelu vähentää kapseloitumisen mahdollisuutta ja lisää luonnollisuuden tunnetta sekä pehmeyttä rinnassa. Varsinkin USA:ssa hierontaa suositellaan paljon. Kapseloitumisen katsotaan olevan suurin riski rintojen suurennuksessa ja siksi Laatukirurgia suosittelee asiakkailleen kaikkia keinoja, joiden avulla sitä voi ehkäistä tai vähentää. Asiasta kiinnostuneille suosittelen vierailemaan sivuilla: http://www.aacs-drdewire.com/#!implant-massage-after-augmentation/c21eo Aiheena on: Breast Implant Massage After Breast Augmentation, eli rintojen hieronta rintojen suurennuksen jälkeen. Sivuilta löytyy myös muita vinkejä kapseloitumisen välttämiseksi.

Julkaistu kategoriassa Rintatoimenpiteen jälkeen, Usein kysytyt kysymykset rintojen suurennuksesta avainsanoilla , , , , , , , kirjoittanut .

Tietoja silikonirinnat

Miksi valita Laatukirurgian neuvontavastaanotto? - Konsultaatiomme ovat rehellisiä ja laadukkaita. - Konsultaatiomme ovat ilmaisia, eivätkä sido sinua mihinkään. - Aukioloaikamme ovat joustavia, olemme avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. - Konsultaatiossa pääset näkemään runsaasti aitoja ja tuoreita ennen ja jälkeen -kuvia plastiikkakirurgiemme suorittamista leikkauksista. - Käytössämme on runsaasti sovitusproteeseja. Nämä sovitusproteesiohjelmat ovat käytettävissä vain tietyissä yrityksissä, joille Mentor ja Silimed ovat antaneet hyväksynnän ohjelmien käytöstä. Ohjelmiin sisältyvät sovitusliivit ja paidat erikokoisille ihmisille, sekä rintojen mittaukseen ja mittauksen dokumentointiin tarvittavat välineet. Lisäksi ohjelmat sisältävät sovitusproteesit sekä proteesitaulukot, joista löytyy rinnan mittoihin sopivat vaihtoehdot. Sovitusproteesit on suunniteltu jäljittelemään tulevaa lopputulosta. Tavallisia proteeseja sovitettaessa rinnat näyttävät sovituksessa noin 50 g / 50 cc isommilta kuin tuleva lopputulos. Sovitusproteesien avulla pystymme paremmin ja luotettavammin suunnittelemaan tulevaa koon muutosta. Tarjoamme parhaan mahdollisen opastuksen ja suunnittelun ennen leikkausta ja parhaan mahdollisen jälkihoiden leikkauksen jälkeen. Toimenpiteet suunnitellaan huolellisesti potilaan kanssa ennen leikkausta ja ensikäynnillä asiakkaalle varataan runsaasti aikaa. Vastaanotolla käydään läpi mm. jälkihoito ja kerrotaan toimenpiteeseen liittyvistä riskeistä. Olemme myös varautuneet vastaamaan kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ennen leikkausta tehdään tarvittavat laboratoriokokeet ja selvitetään vielä kertaalleen hoidon eri vaiheet. Toimenpideaikataulu laaditaan asiakkaan elämäntilanteen mukaan. Meidän potilaillamme on yleensä elämä järjestyksessä. Heitä on kuitenkin ruvennut vaivaamaan omassa ulkonäössään jokin tietty yksityiskohta, joka voidaan kirurgisesti korjata. Nämä naiset ja miehet ovat rohkaisseet mielensä ja tulleet vastaanotolle. Ongelmaa on sen jälkeen lähestytty yhdessä, heidän näkökulmastaan - ja meidän keinoin. Sairaalassamme tehtävistä toimenpiteistä saatte lisätietoa toimenpide-esitteistä, joita voitte tilata puhelimitse, kotisivuiltamme ja sähköpostitse. Erittäin kokeneet konsulttimme huomioivat jokaisen leikkaukseen haluavan yksilönä, jolla on omat vaatimukset ja omat tarpeet. Ottamalla huomioon jokaisen pienenkin toiveesi, luomme luotettavia, pitkäaikaisia asiakassuhteita. http://www.laatukirurgia.fi/rintojensuurennus.htm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *