Täytyykö implantit uusia, jos niissä ei ole mitään ongelmia?

Proteesien valmistajat suosittelevat proteesien vaihtoa noin 10 vuoden välein, mutta lääketieteellistä syytä siihen ei ole. Plastiikkakirurgit ovat puolestaan enimmäkseen sitä mieltä, että jos 10 vuotta on kulunut, rinnat on tutkittu ja ne ovat oireettomat ja asiakas on tyytyväinen niihin, on suurempi riski mennä uuteen leikkaukseen kuin pitää vanhat proteesit rinnoissa. Rintojen suurennuksia on tehty 1970-luvulta lähtien ja silloin sanottiin, että lopputulos on pysyvä. Vasta viimeaikoina proteesien vaihtoja on ruvettu mainostamaan, vaikka proteesit ovat kehittyneet sileäpintaisista karheapintaisiksi (vähentävät kapseloitumista) ja proteesien sisältönä on juoksevan silikonin sijasta kohesiivigeeliä. On siis olemassa naisia, jolla on edelleen 1970-luvulla laitettuja proteeseja. On kuitenkin otettava huomioon, että lastenhankkimiset, painonvaihtelut ja imetykset muuttavat rintoja, olivatpa ne luomut tai silikonirinnat. On siis todennäköisempää, että nuoret naiset joutuvat myöhemmin vaihtamaan proteesinsa kuin iäkkäämmät naiset, joilla pahimmat vartalossa tapahtuvat muutokset ovat jo takana. Laatukirurgian suositus on, että proteesit vaihdetaan vain, jos siihen on jokin syy.

Julkaistu kategoriassa Rintatoimenpiteen jälkeen, Usein kysytyt kysymykset rintojen suurennuksesta avainsanoilla , , , , , , , kirjoittanut .

Tietoja silikonirinnat

Miksi valita Laatukirurgian neuvontavastaanotto? - Konsultaatiomme ovat rehellisiä ja laadukkaita. - Konsultaatiomme ovat ilmaisia, eivätkä sido sinua mihinkään. - Aukioloaikamme ovat joustavia, olemme avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. - Konsultaatiossa pääset näkemään runsaasti aitoja ja tuoreita ennen ja jälkeen -kuvia plastiikkakirurgiemme suorittamista leikkauksista. - Käytössämme on runsaasti sovitusproteeseja. Nämä sovitusproteesiohjelmat ovat käytettävissä vain tietyissä yrityksissä, joille Mentor ja Silimed ovat antaneet hyväksynnän ohjelmien käytöstä. Ohjelmiin sisältyvät sovitusliivit ja paidat erikokoisille ihmisille, sekä rintojen mittaukseen ja mittauksen dokumentointiin tarvittavat välineet. Lisäksi ohjelmat sisältävät sovitusproteesit sekä proteesitaulukot, joista löytyy rinnan mittoihin sopivat vaihtoehdot. Sovitusproteesit on suunniteltu jäljittelemään tulevaa lopputulosta. Tavallisia proteeseja sovitettaessa rinnat näyttävät sovituksessa noin 50 g / 50 cc isommilta kuin tuleva lopputulos. Sovitusproteesien avulla pystymme paremmin ja luotettavammin suunnittelemaan tulevaa koon muutosta. Tarjoamme parhaan mahdollisen opastuksen ja suunnittelun ennen leikkausta ja parhaan mahdollisen jälkihoiden leikkauksen jälkeen. Toimenpiteet suunnitellaan huolellisesti potilaan kanssa ennen leikkausta ja ensikäynnillä asiakkaalle varataan runsaasti aikaa. Vastaanotolla käydään läpi mm. jälkihoito ja kerrotaan toimenpiteeseen liittyvistä riskeistä. Olemme myös varautuneet vastaamaan kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ennen leikkausta tehdään tarvittavat laboratoriokokeet ja selvitetään vielä kertaalleen hoidon eri vaiheet. Toimenpideaikataulu laaditaan asiakkaan elämäntilanteen mukaan. Meidän potilaillamme on yleensä elämä järjestyksessä. Heitä on kuitenkin ruvennut vaivaamaan omassa ulkonäössään jokin tietty yksityiskohta, joka voidaan kirurgisesti korjata. Nämä naiset ja miehet ovat rohkaisseet mielensä ja tulleet vastaanotolle. Ongelmaa on sen jälkeen lähestytty yhdessä, heidän näkökulmastaan - ja meidän keinoin. Sairaalassamme tehtävistä toimenpiteistä saatte lisätietoa toimenpide-esitteistä, joita voitte tilata puhelimitse, kotisivuiltamme ja sähköpostitse. Erittäin kokeneet konsulttimme huomioivat jokaisen leikkaukseen haluavan yksilönä, jolla on omat vaatimukset ja omat tarpeet. Ottamalla huomioon jokaisen pienenkin toiveesi, luomme luotettavia, pitkäaikaisia asiakassuhteita. http://www.laatukirurgia.fi/rintojensuurennus.htm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *